Alla inlägg under september 2010

Av Sofia - 3 september 2010 20:03

Det är en medalj som heter duga. Att ha varit gift i 50 år!! Mor och far gifte sig i Vallsjö kyrka den 3 september 1960. Röda rosor och veteax hade hon i brudbuketten och en "för dagens mått mätt" en mycket vacker bröllopsklänning. Var för övrigt grunden till min klänning 1996. I morgon blir det FIRA här och bilder etc. utlovas...


Gick till jobbet i solsken, gick hem från jobbet i solsken..gott! På vägen hem ringde Ulf och var på väg ner till stan för att hyra film på Hemmakväll. Jag vände och mötte familjen där. Kollade länge och valde en film till Ulf o mig (Snabba cash), barnen fick välja två st. Lite godis blev det oxå TROTS att vi beslutat att vi skulle upphöra med dessa onödigheter i höst....äta mindre i varje fall. Men eftersom Ulf jobbat hårt på nytt jobb i Vaggeryd kom vi överens om att han (VI) förtjänade det ; )


När vi kom hem började vi laga mat och nu kom vi på att det var EM-kval i fotboll. Det går ju inte att missa. Antingen får vi skippa Snabba cash eller så blir det en mycket lång fredagskväll. Tror inte riktigt på det senaste alternativet - jag vet precis hur jag fungerar på fredagskvällarna ; ) ZZZZzzzzz....


I morgon ska vi fixa festmat inför kvällen, gå till stadsparken o va med om invigningen av den. Glass o clown till barnen! Skulle vilja kolla in invigningen av det fina kulturhuset Pigalle oxå, men man HINNER ju inte vara överallt!


Godnatt!!

Av Sofia - 2 september 2010 19:08

..fick jag idag för att jag sjungt på bröllop! "Bruden" kom förbi efter jobbet med en Cato Negro och ett generöst presentkort på en av affärerna i stan som säljer smycken. Blev så jätteglad! Ska gå dit redan i morgon o kika ; ) Å vinet - det ÄR gott, det vet jag!!


Vi hade tänkt att grilla ikväll...men kylan slår till fort när solen försvinner bakom grannhusets taknock. Det får bli stekpannan i stället vilket går alldeles utmärkt! Hungrig som en varg är jag. Salladen till lunchen var mycket god - bulgur o chiliräkor - men det var många timmar sen.


Har beställt synundersökning till Johanna. Har väntat länge på att ngn av barnen skulle börja se sämre och nu är det alltså dax för henne. Hon satt o plockade med mina gamla glasögon häromkvällen och hon utbrast "Hej, hallå världen - jag ser!!" Ytterligare en rolig kostnad men det klart ungen ska se... ; )


Redan torsdag kväll......bromsa klockan, stanna tiden! Skulle kunna tänka mig att vara exakt 40 år några år till....


God kväll!!

Av Sofia - 1 september 2010 21:21

...från granne kom en bild....

  

En tillbakablick från helgen... Var tvungen att publicera ; )


Av Sofia - 1 september 2010 18:37

Det är inte varje dag man blir bjuden på ett poolparty. Jag var ett sådan igår. Tanken med ett poolparty är ju (antar jag?) att man ska bada. Alla som känner mig - hyfsat väl - VET att jag inte badar om vattentemperaturen understiger 25 grader. Å de som har anlagt denna otroligt fina anläggning - pool, trädäck, kantat av staket, snygga möbler, blommor etc avslöjade att det var c a 16 grader i vattnet. Jag HADE faktiskt med mig badkläderna...men med tanke på min sega förkylning hade det inte varit så lämpligt... Men vi hade fantastiskt trevligt hela kvällen. Massor med god mat (med betoning på massor), goda drycker och mycket prat med trevliga människor. En sån där kväll som förgyller vardagen. Idag på morgonen var jag dock hyfsat trött - kramade kudden kl. 01.00
  
Idag när jag vaknade var jag av förklarliga skäl inte så pigg. Gick till jobbet vilket motverkade värsta tröttheten o att solen sken gjorde ju allt lite lättare. Idag var Ulfs första dag på jobbet. Förstår om han var lite spänd o nervös. Exakt samma dag - den 1 september började jag på Nässjö kommun. Var på kurs i Göteborg över dan och åkte tåg i 6 h. Hade m.a.o mycket tid att lära känna min nya kollega som börjat veckan innan. 
 
Har inte gjort ett smack sedan jag kom hem och har inte för avsikt att göra det heller. En annan dag ska jag ta tag i sommarkorten för att klistra in i albmum (håller fortfarande på med denna stenåldersmetod) men väntar tills lusten och energin trillar på mig....  
Go kväll!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Skapa flashcards