Direktlänk till inlägg 23 februari 2018

Njuta nu - njuta där framme...

Av Sofia - 23 februari 2018 21:04

Det sägs ju att man inte ska längta för mycket efter helgen, efter festen, efter semestern... Man ska leva här o nu. Lite lagom ska man se fram emot saker o det där får man ju deala med lite var o en o lägga nivån efter bästa förmåga. Jag har blivit bättre på det - att vara ?här?!! Till exempel denna vecka som just håller på att passera. Jag har njutit. Jobbat långa dagar o verkligen fått saker gjorda, njutit av det. Var det än har varit. Jag var superstressad i tisdags eftermiddag när jag skulle med andan i halsen till utskott i BU MEN när jag väl var där - släppte jobbet o bara var där i kommunfullmäktigesalen och insöp information som tjänstemännen gav. Jag lär mig!

Idag startade dagen kvart i sju, åt frukost kl 11 då ett möte dragit ut på tiden. Missade invigningen av Åkers uteförskola Stock och Sten. Å nej jag kan inte va med överallt även om det naturligtvis hade sett bra ut om jag varit där eftersom just Åker är mitt område a la kontaktpolitiker. Jag lär mig - det går bra ändå.

De där små men viktiga grejerna i vardagen.
Har fixat visum till David o lyckades få iväg det. Varit på Henrys vernissage på Fenixhuset. Förhörde Stella inför hemkunskapsprov o blev så stolt över hennes överstrykningar. Hon kan verkligen det där med studieteknik .

Å när man traskar hemåt kl fem efter jobbet i 8 minus - då är det så gott att just ha köpt två biljetter till Ebbot Lundgren den 28 april på Pigalle. Nässjö levererar - så skönt att ha det att se fram emot. Då är det mer än vår.
Å Darin i Jönköping den 18 mars.. Å Ted Gärdestad den 14 april i Jönköping... Å Magnus Carlsson i juli på Västerviks visfestival. De där höjdpunkterna man vill o va bra!!!! när man gör slag i saken o bokar/beställer.

När jag lägger mig på kudden kommer jag att grubbla på om vi ska boka även lördagen på visfestivalen då Tomas Andersson Wij... Det kan nog bli en tilläggsbeställning.

Go kväll!!

Dagens tidning - Henrys tavla var på bild

Att se fram emot det där lite längre fram o ändå njuta av nuet (inte så svårt med bubblor.....)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - Fredag 19 april 23:16

Ja denna fredag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Satt djupt försjunken i exceldokument när jag i morse fick ett SMS. Av Lendo. Att mitt banklån beviljats o att pengarna skulle utbetalas inom 1-3 bankdagar. Tyckte det lät väldigt skumt. Ringde nr...

Av Sofia - Torsdag 18 april 19:18


Aprilväder i min värld är BÅDE snö, hagel, regn, kyla OCH sol o värme. Inte BARA allt det första utom sol och värme. Nu är det 18 april och man har inte fått tillstymmelse till varmare vårväder. Otroligt tråkigt! Jag tittar längtansfullt ut mot vå...

Av Sofia - Onsdag 17 april 16:25

Igår var verkligen en sån där dag med många punkter i kalendern. Några möte på förmiddagen, lunch och möte igen. Sen vaccination mot Bältros på Apoteket som öppnade sin verksamhet för cirka en månad sedan. Min valda vårdcentral erbjöd inte ens detta ...

Av Sofia - Måndag 15 april 19:17


Den fruktansvärt hårda vinden, näst intill storm, är över. För denna gång. Sjön ligger nu spegelblan - nästan. Vackert! Tänker tillbaka på gårdagen och hur dumt det egentligen var att faktiskt åka till Torset. Att ge sig ut på vägarna. Så många träd ...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards