Direktlänk till inlägg 3 mars 2019

Ernst bor i Borås

Av Sofia - 3 mars 2019 11:35

En sån härlig lördag vi hade igår. Hälsade på Johanna o hennes Oliver i deras nya lägenhet i Borås. Mamma o pappa följde oxå med o vi följdes åt i trafiken. GPS i telefonen men dessa avfarter..... Vi hamnade mitt i centrum o pappa efter, men efter att ha trixat oss igenom gångfartsområde etc kom vi på banan igen.

En sån fin lägenhet o mysigt inredd. Det är nåt visst med nytt. Nytt o nytt. De bor i Borås gamla slakthus men totalt nyrenoverat och ombyggt. Det är nåt visst med Johanna oxå. I härlig Ernst-anda har hon tillsammans med Oliver fixat en sån häftig lampa. Oliver är elektriker kan tilläggas.

Gofika o mysig samvaro o på plats var även Olivers pappa som var premiär stt träffa. Vi kollade hela tremilen i VM för damer och fick än en gång bevittna en makalös insats av junioren Frida Karlsson. Nu satt vi många släktingar och hejade fram henne. Hon körde snabbt o fort, stort o fint o tog ett brons till Sverige. Stoooort grattis fantastiska Frida!

Sedan blev det en snabb sväng till en secondhand- affär enligt Stellas önskemål. Den låg i Knalleland o vi både såg och kände doften från den stora branden tidigare i veckan.

Vi avslutade vår trip med middag på Rasta o landade i Solbacka innan det var dax för Mello andra chansen. Nu är finalplatserna klara o nästa lördag håller jag på Hanna o Liamoo. Den låten berör mig på ett djupare plan även om många andra är jättebra.

Nu sitter vi o kollar på Vasaloppet o väntar på en intervju med Jonas farbror Börje Karlsson som kör sitt 60:e lopp. Respekt. All lycka till Börje! Å ta det lugnt!

Ha en fortsatt fin söndag!!

Av detta.....

...blir detta!!!

Mysfika

Än en gång detta VM - en makalös insats av Frida Karlsson. Brons på tremilen i VM

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - Fredag 19 april 23:16

Ja denna fredag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Satt djupt försjunken i exceldokument när jag i morse fick ett SMS. Av Lendo. Att mitt banklån beviljats o att pengarna skulle utbetalas inom 1-3 bankdagar. Tyckte det lät väldigt skumt. Ringde nr...

Av Sofia - Torsdag 18 april 19:18


Aprilväder i min värld är BÅDE snö, hagel, regn, kyla OCH sol o värme. Inte BARA allt det första utom sol och värme. Nu är det 18 april och man har inte fått tillstymmelse till varmare vårväder. Otroligt tråkigt! Jag tittar längtansfullt ut mot vå...

Av Sofia - Onsdag 17 april 16:25

Igår var verkligen en sån där dag med många punkter i kalendern. Några möte på förmiddagen, lunch och möte igen. Sen vaccination mot Bältros på Apoteket som öppnade sin verksamhet för cirka en månad sedan. Min valda vårdcentral erbjöd inte ens detta ...

Av Sofia - Måndag 15 april 19:17


Den fruktansvärt hårda vinden, näst intill storm, är över. För denna gång. Sjön ligger nu spegelblan - nästan. Vackert! Tänker tillbaka på gårdagen och hur dumt det egentligen var att faktiskt åka till Torset. Att ge sig ut på vägarna. Så många träd ...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards