Direktlänk till inlägg 14 april 2024

Godismiddag i Torset och full storm

Av Sofia - Söndag 14 april 19:37

Idag hade jag tänkt att göra så mycket, vara duktig och städa bilen och påbörja städning av växthuset. Ville inte vara ute en minut extra i denna hårda vind eller full storm. Blev inget med ovan sysslor men man kan ju vara duktig inomhus. Aska ur brasan, tvätta luckan till brasan ordentligt, vattna plantor och blommor plus övrig städning i huset gick alldeles utmärkt.

Satt mig en stund efter allt och scrollade mobilen. En fd jobbarkompis, även hockeyfantast och beundrare av Erik hade skickat Pittsburghs hyllingsfilm från nattens match då Erik spelade sin 1000 match. Då brast det fullständigt för mig. Tårarna bara kom och jag satt en bra stund i min lessenhet och grät och tittade på allt. När han skrinnar fram till Melinda och sina barn Harlow och Stellan, alla fina tal av stora legender och alla grattis han fick. Hade så obeskrivligt mycket velat vara där tillsammans med Jonas och fått uppleva detta på plats. En enorm häftig milstolpe i hans karriär. 1000 st matcher i NHL. Fatta!! Inte många svenska backar har det på sitt CV. Grymt!

Godismiddag i Torset med Henry och Alexandra. Mammas specialminipajer med äggstanning och paprikapulver. Gott kött och potäter och som avslutning ostkaka. Vi var mätta när vi åkte hem. En sån härlig stund, så hemtrevligt och mysigt.

Hittade en bok hos mor och far, jubileumsbok Nässjö 100 år. Den har de säkert fått från något av barnen, ha ha, och jag snodde med mig den idag. Eller lånade. Den vill jag läsa från pärm till pärm. Ikväll får virkningen ligga nere.

Ja en forsatt fin söndagskväll! Jag ska försöka sova ordentligt- sover alltid oroligt när Jonas är borta och är jag då samtidigt rädd att träden faller över huset. Ingen bra kombo.

EK65 gjorde sin 1000 match natten till söndag. GRATTIS!!

Finaste!!!

Mums!!

Ostkakemums

Den läser jag från pärm till pärm

 
 
Ingen bild

Rikard

Söndag 14 april 20:44

Om du inte har läst Josef Rydéns "Nässjö under järnvägsepoken" så kan jag varmt rekommendera den. Den borde vara obligatorisk läsning för alla nässjöbor, politiker inte minst.

Sofia

Måndag 15 april 10:13

Det har jag inte men jag tar ditt råd på högsta allvar. Likaså denna jubileumsbok borde läsas av alla politiker! Tack!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - Söndag 28 april 19:08

Sitter i fåtöljen och det är första kvällen på länge som vi inte tänder en brasa. Äntligen har vårvärmen kommit och den är så otroligt efterlängtad. 19 grader idag och go sol. Har njutit hela dagen även om vi har varit lite trötta efter festen igår. ...

Av Sofia - Lördag 27 april 15:44

Veckan som gick var minst sagt mastig. Men även kul och känns det mastigt och kul och inte bara mastigt funkar det. Jag funkar! Torsdagskvällen innebar kommunfullmäktige och det var en hel del större ärende. Årsbokslut, jobbstrategi och gymnasiesamve...

Av Sofia - Fredag 19 april 23:16

Ja denna fredag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Satt djupt försjunken i exceldokument när jag i morse fick ett SMS. Av Lendo. Att mitt banklån beviljats o att pengarna skulle utbetalas inom 1-3 bankdagar. Tyckte det lät väldigt skumt. Ringde nr...

Av Sofia - Torsdag 18 april 19:18


Aprilväder i min värld är BÅDE snö, hagel, regn, kyla OCH sol o värme. Inte BARA allt det första utom sol och värme. Nu är det 18 april och man har inte fått tillstymmelse till varmare vårväder. Otroligt tråkigt! Jag tittar längtansfullt ut mot vå...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards