Alla inlägg under juli 2024

Av Sofia - Torsdag 4 juli 19:51

Alltid lika härligt när Jonas barn och barnbarn kan träffas. Spridda över världen mestadels under året men på sommaren kommer Erik med familj hem till sitt hus strax utanför Göteborg. Igår åkte vi och hälsade på dem. Vi fick en fin kväll vid havet med lite sol och vi kunde sitta ute och äta samt kicka lite boll med barnen innan det var dax för dem att sova.

Idag har det regnat i stort sett hela tiden och ymnigt. Vi har läst bok, målat med glitterlim och roat oss inomhus. Vi besökte ICA Hovås vilket är en häftig upplevelse. Har aldrig sett maken till utbud, av allt. Bara ostdisken är en fröjd för ögat. Tur att man inte bor där för jämnan.

I eftermiddags åkte vi alla till Stenungsund och grattade Miccan som fyllt 30 år för cirka en månad sedan. Å så firade kusinerna varandras födelsedagar, just för att de inte träffas då de fyller. Paketöppning som på julafton. Tårta och grillning - sååå smakligt!

Så härligt att se alla barn leka så gott ihop. Trots olika språk förstår de varandra och har mer än kul ihop.

Hemåt mot Solbacka och i uppehåll, så skönt att köra när det inte regnar.

Farfar köpte glitterlim som skulle användas.

Utsikt från huset, ett naturreservat där hästar betar. Syns här lite dåligt.

Leka!!

Nej, vi badade inte även om jag var sugen

Födelsedagskalas för både Miccan och alla kusiner

Morfar och Elise

Alla kusiner i soffan

Tre jämnåriga prinsessor

Målar med Harlow

Ost i stora lass, ICA Hovås

Av Sofia - Tisdag 2 juli 20:08

Att vara lycklig. Livets största gåta kanske. Något man strävar efter - att uppnå. Det har tagit mig decennier att förstå att man aldrig kan bli konstant lycklig. Att få uppleva korta stunder av lyckopirret är good enough.

Att ha utfört en arbetsuppgift - lycka. Att ha sprungit och framförallt genomfört en runda kan vara lycka. En stund. Att scrolla igenom barnens dag i huvudet. Johanna och Henry har tillsammans varit på konsert i Stockholm. David jobbar på ett hus i Spexhult innan semestern. Stella sommarjobbar på tekniska och målar och framförallt trivs. Det är lycka. För en stund.

Har umgåtts med mor och far några timmar idag. Läkarbesök i Eksjö och efteråt räkmacka till lunch i Solbacka. Lycklig för en stund. Att vid 54 års ålder fortfarande få ha sina föräldrar kvar i livet. Lycklig för en lång stund.

Avslutade eftermiddagen med vännen Tina och tjejprat på altanen. Plus vitt gott vin. Lycka för det var så grymt längesen. Hoppas det inte dröjer så länge tills vi ses igen.

Mellan alla lyckliga stunder njuter jag av utsikten och allt det gröna runtomkring. Lycka!
Semester! Lycka! Ett tag!

Altanhäng under petunian

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards