Alla inlägg den 17 juni 2024

Av Sofia - Måndag 17 juni 21:04

Har precis varit ute och åkt buss. Med ett helt gäng gröna vänner. Som sista aktivitet inför sommaren brukar vi i Centerpartiet Nässjö ta en busstur och titta på allt som sker och händer i Nässjö kommun. Finns hur mycket som helst att se precis överallt men vi brukar koncentrera oss på de projekt som är i kommunkoncernens regi. Det räcker också till med råge.

Leif Gunnar rattade vant ratten och guide Tommy Friman pratade projekt. Han hade verkligen läst på - riktigt bra information. Vi kollade in Lindens nya byggnation i Åkershäll, vidare mot Södergårdens industriområde och där händer det mycket hela tiden. Infustrilås stora nya byggnad och Prysmisan expanderar. Vidare åkte vi förbi den senaste och mycket fina jordgloben i rondellen. Kollade in nytt bostadsområde Södra Handskeryd och nytt gruppboende uppe vid Skogskyrkogården. Åkte även förbi Handskerydsskolan som ska byggas helt ny.

Ut till Lövhult och inta medhavd fikakorg. Gott i den ljumma sommarkvällen, utan regn, just då kan tilläggas. Ett härligt grönt gäng ut i det gröna. I Lövhult händer det oxå mycket. Ny servicebyggnad för campingen står näst intill klar och motionsgården ska renoveras och byggas om.

En riktigt bra kväll med god uppslutning. Extra roligt att bror Anders med fru hängde på.

Tack Tommy för pratet och tack Leif för rattandet.

Ha en forsatt fin kväll. Jag forsätter min på kudden.

Fika i Lövhult - gott stopp på kvällens busstur

Tommy guide

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards