Alla inlägg den 28 juni 2024

Av Sofia - Fredag 28 juni 17:48

Igår köpte vi sovsäckar, har inte ägt nån på säkert 30 år. Ännu mindre legat i någon sen dess. Hadelöv längesen en sån där i vanligt tyg utan påse. Stadium Outlet i Nässjö besöktes och vi kompletterade med myggnät och uppblåsbar kudde. Kanske helt onödigt köp, kudden alltså men jag vill ha något under huvudet. Myggnätet var likt en påse att trä över skallen och jag får feeling av klaustrofobi men det ska nog gå bra. Tanken är ju att göra verkstad av tanken vi tänkt så många gånger, att övernatta i vindskyddet mittemot. Vi har fikat där många gånger i samband med att vi gått runt sjön och tagit båten över. Dock aldrig sovit där.

I natt provsov vi i säckarna. Bäddade upp med dynor och vår sängmadrass ute på altanen. Ja, vi är medvetna om att det blir hårdare på liggunderlag, ha ha. Natten var så mycket svalare än inomhus. Gudomligt skönt att känna de svala brisarna i ansiktet. Problemet är att det mörknar sent. Fördelen - det var helt myggfritt. Inte ett flugfä. Beror säkert på att två av de närmaste grannarna har myggmaskiner av den optimala sorten. Vi har aldrig problem med mygg hos oss och det blåser ju inte riktigt alltid om än ofta.

Vaknade kl 03 av ett slagsmål a la katt. Jonas sa att antingen markerade Aztro sitt revir eller så blev han tagen av en räv. Då kunde jag inte somna på en bra stund. Vid sex-tiden hörde vi bjällran och kissen la sig bredvid oss. Då somnade jag om.

En go natt och väldigt mysig!!

Inatt flyttade vi ut. Inomhus är det olidligt varmt.

Trött kisse. Han håller koll på sitt område.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards