Direktlänk till inlägg 17 februari 2024

Hemresa från solen

Av Sofia - Lördag 17 feb 21:09

Nu sitter vi på planet och med en halvtimmes försening har resan ändå gått bra så här långt. Men min oro kommer jag nog alltid att få kämpa med. För typ allt!

Att bussen till flygplatsen ska krocka på de kanariska vägarna, att min resväska ska väga för mycket, att flygplanet ska krascha, att det händer nåt på vägen från Axamo till Solbacka. Men inget har hänt än så länge, för vi är ju inte hemma ännu.

Å det där med resväskans vikt. Två solkrämsflaskor är väck, fyra pocketböcker. Har inte köpt nåt mer än ett par strandtofflor i plastgummi och de väger inget. Plus några souvenirer och en flaska hallon/lakrits-shot som flugit från Jönköping till Kanarieöarna och tillbaka. Vi var aldrig sugna o det tog mig emot att lämna den på rummet.

Visste ni att man tappade 30 procent av smaklökarnas förmåga högt upp i luften. Det visste inte jag men det berättade en av flygvärdarna. Inte konstigt att man tycker att maten som bjuds kan vara smaklös. Jag har haft noll matlust sen igår så denna lunch blir säkert en höjdare, ha ha.

Det känns bra att åka hem idag, det tycker både Stellas och jag. Om några timmar landar vi på svensk fast mark, kallare än vad vi upplevt den senaste veckan men vet ni? Snart är det VÅR i vårt underbara land!!

Väl hemma har Jonas lovat att fixa nåt att äta när vi landar hem mitt i mello omgång 3. Det ser vi fram emot! Mycket! Att få sova i min egen underbara säng könns oxå dom en hägring.
????????????

UNDERBART att komma hem för nu är vi det!!
Geléhjärtan och tulpaner på bordet. UNDERBART!! Paj med lax och broccoli väntade på oss. UNDERBART!! Å Aztro - vår underbara kisse välkomnad oss med spinneri!!
UNDERBART!

Ha en forsatt fin lördagskväll!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - Söndag 28 april 19:08

Sitter i fåtöljen och det är första kvällen på länge som vi inte tänder en brasa. Äntligen har vårvärmen kommit och den är så otroligt efterlängtad. 19 grader idag och go sol. Har njutit hela dagen även om vi har varit lite trötta efter festen igår. ...

Av Sofia - Lördag 27 april 15:44

Veckan som gick var minst sagt mastig. Men även kul och känns det mastigt och kul och inte bara mastigt funkar det. Jag funkar! Torsdagskvällen innebar kommunfullmäktige och det var en hel del större ärende. Årsbokslut, jobbstrategi och gymnasiesamve...

Av Sofia - Fredag 19 april 23:16

Ja denna fredag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Satt djupt försjunken i exceldokument när jag i morse fick ett SMS. Av Lendo. Att mitt banklån beviljats o att pengarna skulle utbetalas inom 1-3 bankdagar. Tyckte det lät väldigt skumt. Ringde nr...

Av Sofia - Torsdag 18 april 19:18


Aprilväder i min värld är BÅDE snö, hagel, regn, kyla OCH sol o värme. Inte BARA allt det första utom sol och värme. Nu är det 18 april och man har inte fått tillstymmelse till varmare vårväder. Otroligt tråkigt! Jag tittar längtansfullt ut mot vå...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards