Alla inlägg den 6 juli 2010

Av Sofia - 6 juli 2010 22:18

Å så har man gjort ett gäng tjejer riktigt lyckliga. På Bio med Elin, Johanna o Kristinkusin från Sandsjö (lånar henne ett par dar). Härlig film - t.o.m så jag tycker det är helt ok att människor förvandlas till varulvar och vampyrernas gula ögon och vita hy är nästan lite vackert. Även om jag inte är så förtjust i det där övernaturliga. Men i grunden är det ju vackert o tänkvärt - omöjlig kärlek som på nåt sätt ändå blir möjlig genom att göra ett mycket märkligt val = Att bli vampyr! Nu blev inte Bella det ikväll (heller) men det lär ju komma fler filmer. Å Johanna längtar redan till nästa släpp...


Trött och kudden väntar. Väntar gör även en röntgen i morgon för min fossing. Skönt att kanske få svar på vad som spökar därinne.. Kanske en liten vampyr som sitter där inne och suger blod.   Efter kvällens film så kan nog vad som helst hända!!


Natti, natti!!

Av Sofia - 6 juli 2010 08:00

När man går å lägger sig och kramar kudden på kvällen sägs det av visa män och kloka böcker att man ska summera dagen. För att göra något slags bokslut på dagen - då ser man kanske tydligare ett förhoppningsvis positivt resultat av de timmar man fått av vår Herre. Man kanske inte blir lyckligare av det men man blir möjligen mer medveten om vad man gjort.


Att blogga är ju ett fantastiskt sätt att dessutom få det på pränt (får väl tänka på annat när jag kramar kudden...)


Mindre bra saker

  • Röjde på Stella rum och kan sorgligt nog konstatera att småbarnsår och bebisliv "is gone"...
  • Gick ett varv med dammsugarn och det är ju för hopplöst att det kan bli så dammigt och skitigt efter två veckor... (ja, det var så länge sen sist).
  • Har förfärligt ont i foten efter dammsugsturen och gråter en skvätt för mig själv. Går inte beskriva den frustration att få förmodad stressfraktur 3 v. före semestern.

Bra saker

  • Hittade en "bortglömd" top i garderoben, finstickad, randig, halterneck - perfekt för dagen.
  • Barnen är glada. David för att han få gå till fritids o ha kul. Johanna och Elin för att de slipper gå upp och kan sova typ till tolv...
  • La upp bl.a 6 nya lokaler samt 6 nyskrivna internhyreskontrakt. Härligt!!! Härligt!!!
  • Röjde på Stellas rum och WOW så fint det blev!!
  • Snart de första nyskördade färska potatisarna på bordet samt en liten köttbit till det...mums.

Det goda vinner! Ha en fin kväll!!!


Kram

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards