Alla inlägg den 26 januari 2012

Av Sofia - 26 januari 2012 19:03

135 mille... Undra just vad första tanken blir om man får beskedet att man vunnit just denna summan? Förstår man det överhuvudtaget? Man kan ju alltid fantisera om vad man skulle göra med så mycket pengar.....OM man vann. Vi har diskuterat detta vid ett antal fikaraster på jobbet och buden är många. Några säger tvekslöst "sluta jobba". Det vet jag med säkerhet att jag INTE skulle göra...sluta jobba alltså. Om jag hade möjligheten att stuva om tjänsten lite skulle möjligen tiden kortas ned någon/några timmar. Men det är ju sällan lätt att både äta kakan och ha den kvar. Att inte få den sociala biten med kollegorna vore inte alls kul. Fika- och lunch-stunderna på jobbet är guld värt. 


De gånger man av någon anledning INTE fikar med jobbarkompisarna, t.ex möte etc, känns det ju som att man "missat" nåt ;) Å det är ju en bra känsla! Man behöver en paus emellanåt och snacka annat med människor man trivs med. Att prata jobb stör mig inte. Vissa är allergiska mot allt sånt under fikatiden. Såvida det inte handlar om diverse uppdrag... Hade en chef för länge sen som kunde säga när man satt sig med sin macka: "Du Sofia, kan du fixa det och det och det sen....när du är fikat färdigt förstås". VEM? tar (tog) ansvaret för att det inte glöms bort? Lätt hänt när man inte direkt tar med sig penna och block till kaffekoppen. 


Dagens fikaraster var riktiga höjdpunkter. Inget speciellt men bara så trevligt. Många glada skratt och det blev prat om både bebisproduktivitet från min hembygds skogar till att nacka höns... Ja, så det kan bli! Ville liksom framhålla att Sandjöfors skola är en skola med "bra" underlag eftersom det kryllar av barn ute i de där skogarna. Å visst - det är väl kanske som mina jobbarkollegor svarade - De har väl inget annat att göra! 


På tal om vinster. Jag skulle förnya mitt 5-veckorslotto idag. 20 kr i vinst... Undra just vad jag ska göra med denna gigantiska summa?


Go kväll!!


Ps. I morgon blir det räkmacka till frukost.....kl. 09.00

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards