Alla inlägg den 6 augusti 2019

Av Sofia - 6 augusti 2019 20:27

Så var två arbetsdagar gjorda den första arbetsveckan. Långa dagar och mängder med jobb har blivit gjort. Känns otroligt skönt att vara igång. Har delvis under dagarna suttit med min företrädare och varit ?elev? och mellan varven försökt att hinna med allt som trillat in under sommaren. Å så kommer hösten att se ut. Att fokusera på nytt och samtidigt ha koll på det som måste göras i den tjänst jag lämnar. Hjärnan får onekligen bra träning att vara ombytlig.

Det är en stor omställning även för kroppen att gå från rörlig semestertid till att sitta på en stol mest hela dagarna. Nu rådde jag väl iofs bot på det. Gick till jobbet, gick t/r hem på lunchen, gick hem från jobbet?.men ändå. Det är skillnad. I går kväll efter arbetets slut, när man helst av allt ville lägga sig i soffan och ta det lugnt, var det dags för årsmöte föreningen Solbacka. Plats - ljuvliga Soludden där jag aldrig varit. Ligger vid sjöns södra ände och kvällens väder gjorde namnen där vi bor rättvis - Sol!!! Väldigt trevligt att träffa grannar som vi både sett och inte sett, få ett ansikte på namn och prata lite. Det var mycket diskussioner om våra vägar och dess underhåll.

Dagen har inte bjudit på någon sol utan mest väta. Tog min nya regnkappa till jobbet och kan konstatera att det var ett mycket bra inköp. Lunch med Stella och David på Coco Thai förgyllde dagen. Det gäller att passa på när de är lediga från skolan.

Grillad hamburgare i magen och nu Allsång på Skansen. Philip Jalmelid (från Så som i himlen) och Miriam Bryant på scen. Kan inte bli så mycket bättre.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards