Direktlänk till inlägg 18 november 2023

Centergäng i huvudstan och NIF-seger

Av Sofia - 18 november 2023 18:45

Vilken härlig resa vi nyss har kommit hem ifrån. Ett gäng glada centerpartister anlände till Stockholm igår vid två-tiden. Bror Anders tog emot oss vid riksdagshuset och det var dags för säkerhetskontroll - tänk flygplats. Det var en härlig syn. Alla som inte tagit av skärpet, pockat ur mynten ur fickorna. Även jag åkte fast trots att jag frågade om smycken. Nej, de behövde inte avlägnas men min feta Edblads-länk i fejkguld - det pep ordentligt.

Så otroligt intressant att gå omkring i maktens korridorer och vi fick ju faktiskt se lite extra. Till exempel de lokaker där Centern håller till. Hur kul som helst. Fick se hans arbetsrum och det var faktiskt mindre än mitt kontor på stadshuset, ha ha.

Det är häftigt att se pleninsalen och stolen där Anders sitter. Det blir så verkligt på något sätt. Å jag ÄR så stolt över honom. Att han har kommit dit han är, det är så häftigt. Dessutom är jag imponerad av att han hittar så bra i alla rum, passager och korridorer. Utan kompass!

Å all fin konst som finns i riksdagshuset. Tog kort på molnet, målad av Prins Eugen. Älskar den och minns när jag som tonåring fotade den på Waldermars udde. Olaglig fotografering kan tilläggas. Jag tillägger här att jag inte till hundra procent vet om det är den äkta tavlan som hänger i riksdagshuset men jag tror det.

Go middag på kvällen med centervännerna och Anders hängde på innan han åkte mot Småland med tåg. Vi somnade ovaggade.

Innan avfärd idag fick vi en ca två timmars guidad busstur runt i Stockholm. En suveränt kunnig och engagerad guide och vi åkte från ö till ö. Kungsholmen, Söder, Djurgården m flera. Stockholm är byggt på 14 öar, bara det. Älskar att höra om byggnaderna, historien och hur allt blev som det är.

Klockan två startade bandymatchen mellan Nässjö IF och Katrineholm. In i bubblan med mobil och hörlurar. Nervöst som tusan när David står i målet. MEN det behövde jag inte vara. Seger med 4-3 och David hanterade kassen med den äran. Sååå skönt!!!

Ha en fortsatt fin lördagskväll!!

Mot Stockholm

Medhavd fika

Anders välkomnar oss

Utanför pleninsalen

10 personer åt gången i pleninsalen

Anders plats nr 33

Vi låtsades ha presskonferens i pressrummet

Molnet

Gofika i riksdagshusets café

Starke män

Fina kammare

Anders kontor

Tavlan han fick från gamla jobbet hänger på väggen

Go middag på kvällen

Ett disigt Stockholm - kortet taget på Fjällgatan

In i bubblan - bandy NIF mot Katrineholm

Göttttttt!!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - Lördag 27 april 15:44

Veckan som gick var minst sagt mastig. Men även kul och känns det mastigt och kul och inte bara mastigt funkar det. Jag funkar! Torsdagskvällen innebar kommunfullmäktige och det var en hel del större ärende. Årsbokslut, jobbstrategi och gymnasiesamve...

Av Sofia - Fredag 19 april 23:16

Ja denna fredag blev inte riktigt som jag hade tänkt. Satt djupt försjunken i exceldokument när jag i morse fick ett SMS. Av Lendo. Att mitt banklån beviljats o att pengarna skulle utbetalas inom 1-3 bankdagar. Tyckte det lät väldigt skumt. Ringde nr...

Av Sofia - Torsdag 18 april 19:18


Aprilväder i min värld är BÅDE snö, hagel, regn, kyla OCH sol o värme. Inte BARA allt det första utom sol och värme. Nu är det 18 april och man har inte fått tillstymmelse till varmare vårväder. Otroligt tråkigt! Jag tittar längtansfullt ut mot vå...

Av Sofia - Onsdag 17 april 16:25

Igår var verkligen en sån där dag med många punkter i kalendern. Några möte på förmiddagen, lunch och möte igen. Sen vaccination mot Bältros på Apoteket som öppnade sin verksamhet för cirka en månad sedan. Min valda vårdcentral erbjöd inte ens detta ...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards