Alla inlägg den 1 september 2020

Av Sofia - 1 september 2020 18:38

Sov extremt dåligt inatt. Vet inte om det var endorfinerna efter gårdagskvällens löpartur som spökade eller lite nervositet inför stundande delårsrapport. Tvinga sig att somna är inte en lätt uppgift.

Idag hade vi ledningsgrupp, standard varannan tisdag förmiddag. Nödvändiga möten och viktiga saker tas upp men eftersom mitt adrenalin var på topp just inför sifferuppföljning augusti kliade lite i kroppen. Chefen hade för dagen en överraskning- vi skulle studiebesöka kommunens mark vid Lillesjön i Grimstorp. Min första tanke var ?jag hinner inte med detta? men det blev ett riktigt skönt avbrott. Chefen hade dovar mackor ock kaffe, brassestolar och det var bara att sätta sig i solen och njuta. Å jag njöt verkligen och kunde koppla bort jobbet fören stund och äta frukost skulle vi göra ändå. Har aldrig varit på denna sidan sjön och det var mycket vackert.

Å efter lunch stängde månaden augusti och man har ett megajobb framför sig. Men om man jämför med förra året är jag totalt lugn. Jag har koll, på vad som ska göras och framförallt hur jag ska göra det. En verkligt skön känsla. Å eftermiddagen avslutades i solen i växthuset. Tomatskörden är stor och nu börjar chilin få färg. Den plantan vi fick av Johanna. LYCKA!

Tomat- och mozzarellasallad och det är närodlade tomater

Ska bli spännande att använda

Växthusstund

Frukost med ledningsgruppen i det gröna!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards