Alla inlägg den 19 mars 2024

Av Sofia - Tisdag 19 mars 19:15

Idag har jag och mina kommunalrådskollegor Sara och Kent plus kommundirektör Malena varit på verksamhetsbesök med tekniska serviceförvaltningen. Eller varit ute i verkligheten som vi brukar säga. Fastighetschefen Cecilia och samhällsbyggnadschef Joel guidade oss runt på många olika platser under eftermiddagen och vi hann med otroligt många projekt.

Vi startade i stadskärnan och kollade in pågående uppfräschning och förändring av Postgatan - upp mot plattan. Det har omskrivits i tidningen och nu fick vi ytterligare förklaringar och se ritningar. Det kommer att bli hur bra som helst. Sen vandrade vi vidare i stan och fick ta del av spännande och kommande projekt och tankar.

Vi besökte en nybyggd gruppbostad i Alsberg och ett gruppboende där byggnation pågår, uppe vid Isåsa. Vidare mot Norråsagården där tekniska i egen regi renoverar lägenheter.

Den medhavda fikakorgen intogs i Solbacka i vårt hus och det var verkligen inte planerat. Det gäller att vara flexibel. Å fika inomhus i värmen är inte fel samt med den utsikten.

Vidare mot Malmbäck o skolan för att se på underhållsbehov. Det är många fastigheter att hålla koll på och resurserna måste prioriteras. Här finns det att prioritera.

Vi avslutade på Norråsaskolan som delvis och till största del är helt nyrenoverad. Vissa delar återstår och det blir en mycket mycket fin skola. En fröjd att se. Lite tråkigt att höra att det förekommer skadegörelse av vissa elever. Riktugt tråkigt. Men kameror är på väg upp.

En späckad eftermiddag med speed. Stooort tack till Joel och Cissi för intressanta stopp och trevliga diskussioner. Har sagt det förr och säger det igen. Fantastiskt stolt över allt som görs och allt som händer i Nässjö kommun.

Joel berättar om Postgatan

Utanför nybyggd gruppbostad i Alsberg

Här pågår byggnation av nytt gruppboende

Tegelfasad växer fram

En fika hemma hos oss i värmen

Besök i Malmbäck

Fina Norråsaskolan

Aulan på Norråsaskolan

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards