Alla inlägg den 11 april 2012

Av Sofia - 11 april 2012 22:11

Så trött.... Tårar är ibland den bästa ventilen när det bara känns fööör mycket. Det gäller väl allt men idag handlar det om jobb. Externa beslut som får gränslösa följder...å då menar jag verkligen gränslösa. Olika datorsystem som innebär otaliga timmar av handpåläggning... Efter ett tag lägrar sig en viss distans till eländet och mantrat "det löser sig på något sätt" sjunger i huvudet. Jag vill verkligen inte sitta på Vipan fina vårkvällar och helger...jag vill springa, spela gitarr och vara med familjen (men i en annan ordning). Problem är till för att övervinnas - och så ska det bli!!


Dagen har haft sina ljuspunkter. Första takstolen på nya kommande bandyhall...förlåt ishall restes idag. Så kul! Å vad härligt att hela härliga Nässjö instämmer. Att alla tycker det är trevligt att vi bygger en bandyhall för att först och främst aktivera våra ungdomar och som dessutom innebär mycket mer tid för friåkning. Heja NIF!! Firar med pizza!!!!!


Brukarråd hela kvällen. Sekreteraren tillika undertecknad skriver så både penna och ögon glöder och ja det är så stimulerande att umgås med likasinnade engagerade föräldrar + personal och politiker! Bra känsla i magen när man går därifrån. 


I morgon ska jag klippa och slinga mitt hår. Hade ju en tid för några veckor sedan men blev sjuk. Nu äntligen! Silverstänk ska trollas bort (förvillas bort) och slitna toppar ska väck. I samband med detta blir det en god middag hos mor och far! På Håret är ju beläget i Sävsjö så det passar ju onekligen bra!!! Bjöd in mig själv...... ;)


God natt!!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards