Alla inlägg den 7 februari 2020

Av Sofia - 7 februari 2020 18:13

Lycka är ingen konstant känsla. Det är en flyktig företeelse, ett pirr i magen likt en solstråle genom fönstret en februaridag. Något jag har lärt mig under snart ett sekel på jorden. Lycka är inget man hela tiden kan uppnå även om man naturligtvis kan ha en strävan mot det målet.

Jag har haft en jättejobbig vecka. Har klarat ut dagarna med kniven mot strupen och känner nu - fredagkväll - att den har passerat och massor med puckar har blivit skjutna in i mål. Förutom alla siffror för RS - räkenskapssammandraget har bokslutspresentationen blivit gjord. För mig - första gången. Det gick bra men efteråt var det som att någon stuckit hål på mig som en ballong. All energi rann ut. Men ingen rast och ro. In i budgettänket och nytt rätt bökigt system. Det måste inom kort vara klart. Jag hade verkligen behövt vara ledig en dag och hämtat andan men just nu finns ingen tid.

Å så i eftermiddags när jag satt med en av avd.cheferna och fick efter timmar av hjärngympa ihop budgeten till noll (de ska gå plus minus noll) anlände det där pirret i magen. Lyckopirret! High five och så tog vi helg!

Nu sitter vi framför brasan. Fredagsfeeling! I morgon tar vi tåget till Göteborg och i kombination med födelsedagspresent från Henry och Alexandra ska vi som julklapp bara vara. Vi ska bo på hotell, gå på stan, äta på VRÅ och mysa!

Go kväll!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards