Alla inlägg den 9 februari 2020

Av Sofia - 9 februari 2020 10:25

Det här med att åka bort en helg och bara vara är obeskrivligt skönt. Dock känner jag mig som en rollfigur i sagan Snövit och jag är inte prinsessan. Jag är dvärgen Trötter. Efter några timmar gå på stan och en gofika somnade jag tvärt på hotellrummet i går eftermiddags. Sov en bra stund innan vi gick till VRÅ för att äta.

Har längtat tillbaka till denna restaurang ända sen första besöket för snart fem år sedan. Vi hade sprungit Gbg-varvet och hade missat den där detaljen att boka bord på ätställe. Två platser var lediga på VRÅ och jag tror aldrig jag ätit nåt godare.
Minnet har varit med sen dess.

En fot på västkusten och en i Japan - så beskriver VRÅ sin meny. Sofia B Olsson kan verkligen det där med smaker. Varje tugga är en välbehaglig explosion i munnen. Igår hade vi såklart höga förväntningar- och de infriades.

När vi kom tillbaka till hotellet snabbkollade vi Mello som vi missat. Konstaterade att rätt låtar gått vidare. Dotters låt blir farlig i finalen.

Somnade och sov ut. Länge. Hotellfrukost på Hotel Opera. Tusen tack för My Day paketet Henry o Alexandra. En underbar tripp har vi haft.

Tåg mot Göteborg

Förrätt. Svamp o sparris låter inte så märkvärdigt men ahhhh så gott.

I den skålen gömmer sig ett fyrverkeri av smaker.

Chokladmousse med havtornssorbet - oj oj vad gott och precis lagom!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards