Alla inlägg den 18 juni 2023

Av Sofia - 18 juni 2023 19:58

En sådan superhärlig dag fick Stella igår. En enormt vacker och förväntansfull tös skjutsade jag till bubbelfrukost kl kvart i sju. Jonas fixade björkar till altanen under tiden. Johanna, Henry och Alexandra pyntade och dekorerade med ballonger. Allt flöt på utan stress. Smörgåstårtorna gick inte in i kylskåpet så de fick förpassas till den svala vinkällaren.

Värmen var bitvis tuff när vi väntade på att studenterna skulle springa ut från Brinell kl 13. Å när Stella kom springande till oss - kan inte med ord beskriva känslan när man får ta henne i sin famn. Stolthet finns i varenda cell. Johanna var flakvärd och höll lite ordning på de unga skuttande stundenterma.

Sedan kom gästerna till Solbacka, varmt men lite moln började behagligt komma. Å då ska allt ske. Bubbel i glas, fådda blommor ska i vatten. Smörgåstårta ska upp ur källaren och man vill krama alla som kommer och hälsa välkommen.

David kom med Stella och hon var glad! Vi skålade och åt, pratade och hade trevligt. Jag njöt varje sekund och jag såg att Stella gjorde detsamma. Hon fick sin studentfest precis som hon ville ha den, med alla.

God ostkaka som mamma såklart hade gjort till dessert och paketöppning på det. Otroligt underhållande att höra henne läsa korten och se allt fint hon fick. Många foto vid sjön.

Sedan kom regnet. Det ljuvliga underbara regnet. Att vi gäster fick knö in oss under taket gjorde inget. Tror alla var tacksamma för dropparna. Många gäster stannade länge och Hebry visade den film som hon skapat av gamla filmer från farfar Åke. Stella dom bebis och liten. Då blev det gråtfest och känslosamt.

Hennes äldre syskon är fantastiska. Som de tar hand om sin lillasyster. Älskar er alla mer än det går.

Idag har vi diskat och röjt. Man undrar ju lite, varför knöt jag blågula band runt vinglasen, ha ha. Så mycket förberedelser och förutom glödje tacksamhet över gårdagen känns det lite vemodigt och tomt. Naturligt förvisso. Sista stundenten check. Nu har man verkligen fått rutin på det här.

Ha en fin kväll!!

Nu kan dagen börja

Nära vänner

Planering är A och O

Johanna flakvärd

Gästerna anlände

Här kommer hon

Morbror Anders grattar

Mormor och morfar firar sitt yngsta barnbarn

Presentbord

Johanna broderade en egen

Vilken skatt

Med respektive

Ostkaka

Paketöppning

[Bild]

[Bild]

Present av mor

[Bild]

Kvällning kommer och regn

[Bild]

Kort från Henry och Johanna

[Bild]

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards