Alla inlägg den 21 juni 2023

Av Sofia - 21 juni 2023 20:14

Sitter på altanen och har precis ätit en matjesill- och äggmacka. Något bland det godaste Jonas och jag vet och nu när midsommar är nära, vad kan passa bättre. Regnet faller stilla och åska mullrar i bakgrunden. Så otroligt mysigt när åskan är långt borta. Nära vill jag inte ha den. Nu kom även solen fram igen. Dagen har varit varm och kvav - inte konstigt att det blir åska.

Två dagar som delvis har inneburit information och utbildning av barn- och utbildningsförvaltningen och socialförvaltningen. I går korvstoppades jag i tre timmar av BU och idag av Soc. Otroligt värdefullt och mycket bra information. Vi kommunalråd måste ha kunskap om mycket och brett, ju mer desto bätte. Däremot kan vi inte kunna alla detaljer om allt. Det är en omöjlighet.

Idag bjöd Stella mig på lunch. Som tack för en fin student. Så enormt gulligt. Sotad sej med sandfjordssås och färskpotatis på Hotell Högland. Riktigt gott och mycket mysigt att sitta och prata. Efter lunch satt jag uppkopplad med några centerpartister för att skapa ett remissvar betr ny vatten - och avloppsplan som senare i höst ska antas av kommunfullmäktige. Ett mycket viktigt dokument.

Hem till Solbacka och tanken var att läsa ifatt dokument som jag lite lagt åt sidan. Jag somnade i fåtöljen efter fem minuter, hann knappt uppfatta att jag zoomade bort. Tröttheten bara sköjde över mig. När jag vaknade hade jag till och med enegi över för att städa. Handling på ICA med Jonas efter det.

Godnatt!!!

Fick dessa underbara bilder av mor idag. Mamma och pappa åker på utflykt med Jonas mamma.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards