Alla inlägg den 10 juni 2023

Av Sofia - 10 juni 2023 20:07

Underbart att inta frukosten utomhus. Vid trappan och se ut över sjön. Kommer aldrig att bli blind på denna utsikt. Jag bara njuter. Att få avsluta med tidningsläsning är otroligt skönt. Läsa allt i lugn och ro. Stor eloge till Kim Strand som skrev ett bemötande av SDs påstående att det finns gängkriminalitet i Nässjös grundskolor. Hon gjorde det på ett bra sätt, bemötte även detta vid mötet i kommunfullmäktige i torsdags.

Å så stormen kring Sörängens handelsområde. Nej, beslutet om ny detaljplan är inte taget. Nu ska planen ut på samråd och det är en stor skillnad. Nu får ALLA som vill tycka till och lämna in synpunkter. I demokratisk anda. Men visst, när exploatörer och stora investerare VILL satsa på Nässjö stad ska man följa tidsplanen. Nog för att arbetslösheten minskar - vi ser en nedåtgående trend - men vi har fortfarande att jobba med. Vi har inte råd att missa denna chans. Så ser jag det. Tror inte vi ska vara rädda för en större livsmedelsbutik bredvid Biltema. 20 procent av Nässjöfolket köper sitt utanför kommunens gränser. När dessutom vägen till Eksjö blir klar kommer det locka folk därifrån.

Annars har vi mer eller mindre enbart städat idag. Ute. Tvättat av altan, bord och stolar - allt vi har. Nästa lördag är det Stellas student och vi har provdukat med bord så att alla får plats. Jag ser så fram emot denna dag!! Regn behöver vi nog inte vara rädda för. Mer stekande sol?

Go kväll!!

Städa ute

Funderar

Funderar lite till - såhär blir bra!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards