Alla inlägg den 17 april 2021

Av Sofia - 17 april 2021 17:41

Härlig morgon. Lördag med tidning och gofrukost. Sen blev det gångmarch i snabb takt till Willys. Köpte till några grillskivor till dagens besök o sylt till ostkakan jag tagit ur frysen.

Klockan ett kom Johanna o Oliver, Olivers lillebror o pappan på motorcyklar. Johanna körde. Övningskörde. Vet inte om jag helgillar att hon ska ta MC-kort men vill man nåt så gör man det. Å särskilt hon. Modigt! Å jag VET att du är försiktig- har mer ångest för alla runt omkring dig i trafiken. Bästa lärarna har hon hur som helst. Olivers mamma kom med bil och vi fick en sån fin godispåse. I form av plantor - riktiga proffs är de och har hur fina odlingar som helst. På ett gammalt nyrenoverat torp i Dannike utanför Borås. Godiskassen bestod av orientalisk melon, pärontomat, röda solrosor, spetspaprika och cayennepeppar chili. Det ska nu bli intressant att se om vi lyckas driva upp dessa så de bär frukt och blommor. Fick oxå lite goda råd till våra egna plantor. Tacksam för allt! Följ gärna Instakontot @mellangardenstorp för härlig inspiration!!

Vi grillade karré och det var ljuvligt skönt att plocka ned arbetsplatsen för en stund, frigöra matbordet från skärmar och dator. Mammas goda ostkaka till kaffet. Härliga timmar med trevligt folk. David kom förbi oxå och käkade. Trevligt!

Tack snälla Dannike-gänget för besöket! Å för plantorna! En riktigt härlig dag. Att utan ytterplagg faktiskt kunna vara på altanen utan att frysa. Vår kanske det kallas?

Ha en fortsatt fin lördag!

En godiskasse full med plantor

Ljuvlig dag

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards