Alla inlägg den 1 juli 2021

Av Sofia - 1 juli 2021 19:46

Å så var vi raskt inne i juli månad. Efter en HELT fantastisk juni ser man med spänd förväntan fram emot nästa sommar- och semestermånad. Under juni har vi nog haft våra dynor ute på altanen absolut hela tiden. Vi har verkligen kunnat utnyttja vår uteplats. Jag hade en strålande fin födelsedag och midsommarhelgen var fantastisk. Många andra goa utekvällar lägger vi till minneshögen.

Förra året var hela juli kall. Vi satt i vårt nymonterade växthus och njöt av den värme som erbjöds och solen var inte så pigg så många dagar. Om man tittar på väderkartan framöver är det mest regn men det kan ju vända. Idag kom regnet lägligt. Både för växter, torra gräsmattor och för åkrar och dessutom till uppföljning juni som jag suttit med mestadels hela dagen. Det är liksom sista rycket innan jag kan ta fritt, att få ordning på ekonomin för juni innan jag loggar ut för semester. Å det har gått bra. Att få stämma av allt och i slutet stämmer det på kronan. En riktigt go känsla.

Å juli är nog för oss, början på skördetid. Vissa av tomatplantorna börjar visa röda små godingar och gurkan äter vi av mest hela tiden. Allt som växer utomhus gör mig lycklig. Det är så fint. Palettbladsplantan jag fick av en kollega i höstas - den är helt underbar i vårt vardagsrumsfönster!

Ha en fortsatt fin kväll!!

Tyvärr har vi ingen egen jasmin - får njuta av grannarnas- en doft av barndom

Svartöga som börjar ta sig fint - planterade ut en fådd kruka och den har fått kärlek!

Snart mums

Melonplantan som vi fick av Johannas killes föräldrar - full med blommor - hoppas det blir nån melon.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards