Alla inlägg den 9 juli 2021

Av Sofia - 9 juli 2021 16:58

?.idag är det Jonas födelsedag. Exakt en månad efter mig fyller Jonas - 9 juli. Har haft att stå i?oj, oj, oj. Skämt o sido - han undanbad sig morgongrattis på sängen så jag hoppade det. Det var första gången han har jobbat på sin stora dag, den brukar alltid infalla på semestern. Men sista dan att jobba gick det nog lätt.

Jag tog en morgonpromenad i den ljumna härliga kuften, lyssnade på Tareq Taylors sommarprat. Gillar hans positiva attityd - det liksom smittar av sig.

Åkte till Bodafors till Kulturgatan för att fika med en kär gammal vän. Camilla, från Kärrabo utanför Malmbäck eller Almesåkra, och jag gick i samma gymnasiumklass och har sedan dess hållit kontakten. Mer eller mindre. Vi sökte och kom in på samma lärarutbildning i Linköping efter gymnasiet men hon valde att gå den och har sedan dess varit Linköpingsbo och lärare.

För tillfället hälsar hon på sin far i Kärrabo och undrade om jag ville umgås. Trevligt! Härlig fika och energifyllda timmar. Det blev prat om allt mellan himmel och jord och jag känner varje gång att vi träffas för sällan. Nu har ju pandemin satt stopp för allt men det kan bara bli bättring.

Vi kollade in de fina utställningarna innan vi tog adjö. Alla fina möbler och pinnstolar och nu visades även hemslöjd. Ville ha mycket?

Hem o plocka blommor - Jonas favorit är en sommarbukett med rödklöver, prästkrage o blåklocka o då fick han såklart det. Ett grillförkläde i skinn med ingraverat namn blev presenten.

Gårdagskvällen blev mysig. Vi firade in att semestern börjar och jag bjöd på mat på Sandsjö värdshus. Minnen från barndom och ungdomstiden sköljer över mig när jag är där. God mat i bästa sällskap.

Ha en fortsatt fin fredagskväll!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards