Alla inlägg den 24 juli 2020

Av Sofia - 24 juli 2020 18:40

Skrev deppigt igår om hur vädret hindrade och vi inte kom ut på sjön. Men så, helt plötsligt och väldigt oväntat skingrades molnen och solen sken från klarblå. Vi tillbringade kvällen på Spexhultasjön. Efter tre kast, korta och rätt kassa (Jonas tycker jag mest håller på med flugfiske) fick jag en fet abborre. Så fin och den vägde i det ögonblicket säkert ett kilo (senare konstaterades vikten till 450 gram). En magisk kväll på sjön. Vi fick inget mer men vi stekte upp den lille godingen och det är som godis.

Idag har inte väder varit så magiskt. Jag har mer eller mindre bott i min regnkappa. Vi gick till stan, tog en fika på Espressohouse, kollade på terrassvärmare till mor o far (de vill kunna sitta ute) och gick tillbaka. Konstant regn. Hade planer på att tvätta soptunnan och skrubba duschväggarna samt rensa avloppet. Såna där tråkgrejer som man skjuter på. Bara soptunnetvätten blev av. Orken rann bort.

Sitter i växthuset, har vattnat upp och ser tomater vart jag än tittar. Tacksam för livet. Fick det oerhört tråkiga beskedet att en nära kollega o vän förlorat kampen mot cancern för några dagar sedan. Det är tre år sedan det fruktansvärda beskedet kom. Känner ingen som hon, vilken kämpe. Under flera år har hon trots sin sjukdom varit pigg, glad och jobbat på precis som vanligt. En helt otrolig energi. Mina tankar går ideligen till hennes närmaste. En av hennes flickor var lika gammal som Johanna. Vilken sorg att inte få ha kvar sin mamma. Vila i frid finaste Susanne. Alla mina minnen av dig är sååå ljusa. Intelligent, klok och jordnära och en jäkel på att jobba och ställa upp. Himlen får en riktigt riktigt fin ängel!

Vilken kväll det blev

Fet och god

TACKSAM för livet

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards