Alla inlägg den 27 juli 2020

Av Sofia - 27 juli 2020 17:59

Kanske en av semesterperiodens härligaste dagar. En minitrip till Skåne för att hälsa på Jonas barndomskompis Lillis i Vejbystrand och samtidigt ?göra om? Kullaberg. Vi var här sommaren 2016 då Jonas hoppade på kryckor efter ett illa fall på jobbet. På en skala - hur kul var det? Han var minst sagt rörelsehindrad. Men inte idag. Idag traskade vi på Skåneleden från Mölle upp till Kullens fyr. Å när jag tittar på bilderna kan man tro att inte det var meningen - jag klädd i sommarklänning med favoritväskan på axeln, ha, ha. Plus en otymplig kofta som jag mestadels fick ha på höften. Grejen var att jag inte orkade byta om till tights o linne.

Turen var otroligt fin. Det är något visst med denna kustremsa. Mölle med sina backar och fina hus, havet, bergen och Kullen med sin fantastiska natur. Å vi var inte ensamma. Jösses vad folk överallt. Tur att man var ute - så nära trängsel man kan komma. När vi tog bilvägen tillbaka till Mölle - det bara strömmade in bilar till Kullens område.

En annan anledning att vi åkte hit och att Jonas nappade på idén var ju Karlsson-mackan. Henrik Zetterberg o hans Emma startade i år ett café i Mölle - baguetteria och har döpt en macka till Räkan Karlsson efter Erik. Den måste bara intas och vi startade i hamnen för just detta. Det var nog den godaste mackan jag ätit. Så gott o fluffigt bröd och skagenfyllningen var sååå god. Det var bra energi att gå på.

Skulle ta eftermiddagskaffet på Flickorna på skäret men när vi såg kön in...då vände vi och sparade väl samtidigt ca 400 kr... Drömmen hade ju varit att få övernatta på Arilds vingård men som vanligt var vi ute lite sent så det blev Best Western Ängelholm. Å här är det hur bra som helst.

Ha en fin kväll!

Karlsson framför menyn

Så gott!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards