Alla inlägg den 3 februari 2021

Av Sofia - 3 februari 2021 19:24

Jag läste i tidningen idag (å det gjorde väl alla) att vissa chefer inom socialförvaltningen hade fått sin vaccinspruta. Med all rätt förstår jag att folk blir irriterade. Om det sedan är restvaccin (vissa kunniga hävdar att det inte finns några såna doser) - jag tycker bara det är märkligt. Vi ska vaccinera i tur o ordning. Punkt.

Jag förstår irritationen hos personen i riskgruppen som är sambo med en sjuksköterska som dagarna i ändan får mundera sig i skydd för att testa folk. Jag förstår irritationen hos 82-åringen som väntar och väntar på att få träffa sin dotter och kramas eller att sitta nära vid samma matbord med alla barnbarn. Jag blir irriterad - vaccinet känns som frälsningen. Det är ett symboliskt värde att inte gå före nån bättre behövande. Med handlingen visar man bara en enda sak. Man är förmer än andra. Å OM det är så att ampullen är bruten o man har sex timmar på sig innan vaccinet är obrukbarbart - NÅGON hade man säkert kunna ringa in med kort varsel. Är helt övertygad om att det finns fler än tre st som med ilfart åkt till vaccinationsdoserna.


Var på jobbet idag - skulle hämta ett nytt starkare SIM-kort så jag är anträffbar här ute på landet, ha ha! Skrev ut lite papper på jobbet oxå. Stella ringde - hon skulle ha matteprov o hade ingen miniräknare (de får tydligen använda detta hjälpmedel). Jag tog en bild på min räknemaskin o undrade om jag skulle ta med dem hem. Till svar fick jag tre stycken frågetecken. En rest från stenåldern men I like.

Vi grillar ikväll. Alla reglage hade frusit men nu fräser det i karrén på grillen. Snart är det vår!!!

God kväll!!!

Jag gillar den. Stella undrade var det vad?

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards