Alla inlägg den 1 maj 2023

Av Sofia - 1 maj 2023 18:25

Valborgsmässoafton igår och hela dagen var toppen. Eller mer än toppen. Jonas och jag hade vigt den lediga söndag till något vi funderat länge på. Att traska runt Lillesjön i Grimstorp. Rundan runt sjön är inte så lång men att ta sig från Solbacka och hem igen, det blir några km, närmare bestämt 18 för att vara exakt.

I veckan undrade min kollega Cissi om vi skulle hitta på nåt i helgen och då blev det promenad för oss alla inkl deras och våra vänner Fredrik och Lina. Matsäckarna packade och solen sken. Hård vind men när vi fikade tog vi skydd bakom stenmurar. Så härligt. Å gott! Rundan runt sjön var optimal. Fin gångstig och vacker utsikt. Man får lite tänka bort att sjön är förorenad. Har hört att man kan bada, bara man inte rör upp botten.

När vi kom hem, trötta och nöjda satt vi på altanen och tog det lugnt. Lite bubbel i glasen smakade gott. Sen var jag lite kaxig och föreslog bad och till min och Jonas glädje hängde både Lina och Fredde på. Vi brukar säga att vi ska bada alla månader som bryggorna ligger i och YES vi gjorde det i år, just april kan vara en besvärlig månad att få till det. Så pigg man blev efteråt. Varmt tunnebad på det. Så gott!

Sedan blev det go lax från grillen som gästerna hade med sig. Mammas ostkaka till kaffet. Ljuvligt alltihop. En underbar dag, hela långa dagen. Tack snälla Cissi o Claes, Lina o Fredde för detta o fin blomma och aubergineplantan!!

Idag har vi varit trädgården och vi har haft mor och far på våffelfika. Å så var det den där VA-planen. 30 sidor av 171. Heja mig!!

Fika vid stenmur dom gav lä

Mossbelupna stenmurar

Fika nr två

Altanhäng i solen

We did it! Badpremiär i april! Uppfriskande!!

Våffelfika idag med mor och far

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards