Alla inlägg den 6 maj 2023

Av Sofia - 6 maj 2023 18:52

Igår klockan halv fyra åkte jag till Anneberg för att inviga det nya torget tillsammmed med Sara Lindberg, kommunstyrelses ordförande i Nässjö - KSO. Det ingår i mitt uppdrag att vara på plats och träffa våra medborgare vilket är otroligt kul. Hade jag fått välja hade jag nog hellre åkt raka vägen hem till Jonas och Stella och Solbacka efter en lång och tuff arbetsvecka men när vi väl var i Anneberg gick timmarna fort och det var jättekul.

Så mycket folk kom och det var mängder med barn som ville hoppa hoppborg och smaka gott fika. Även en hel del vuxna som ville vara med på invigningen av uppfräschningen av torget. Nya bänkar, blomlådor och ny beläggning på marken. Så fint!!! Invånarna hade på tidigt stadium tyckt till om hur det skulle se ut. Demokrati och inflytande!

Sara klippte bandet och invigningstalade. Jag pratade med en hel del människor och hade nog ett av mina mest intressanta samtal om politik. Många tankar i mitt huvud efteråt. Jag har ett förflutet som hyresadministratör för bostadsstiftelsen - som tekniska serviceförvaltningen skötte - och har gjort många människor glada för att ha fått hyra en lägenhet där.

Idag har vi promenerat in till Nässjö och besökt Street festival. Uppvisningar av Parkour, cykel, dans, måleri och street food. Mängder med folk och solen sken på oss alla. Jag fick efter lång väntan mina spanska chorros och de var goda. Vi avslutade vårt citybesök med O?Learys med vännen Tina och hennes Havanna. Så mysigt!

När vi kom hem vårstädade vi växthuset och satt och njöt en stund!

Ha en en fin lördagskväll!

Invigning av uppfräschning av Annebergs torg

Sara klipper bandet

Fina bänkar och blomlådor

Fina planteringar som kommer att bli ännu finare

Street festival i Nässjö

Sol och klarblå himmel

Vackra blomsterarrangemang

Vi avslutade med O?Learys med vännen Tina och hennes Havanna

En stund i växthuset

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards