Alla inlägg den 3 maj 2020

Av Sofia - 3 maj 2020 20:03

Igår var jag och Jonas ute o gick. Högst vanligt men igår inte våra vanliga spår. Vi tittade till Trafikverkets anläggningar. Det året vi köpte huset hittade vi en häftig grotta inte alls långt ifrån där vi bor. Ett öde utrymme in i en bergvägg som var lite kul att utforska. En extra laddstation för tåg intill stambanan fick jag veta när jag hörde mig för. Igår såg vi till vår besvikelse att de fyllt igen hålet med grus. Men det finns fortfarande lite mystiska byggnader på toppen.

När vi kom hem kom ett solsken på uppfarten. David visade stolt upp en utmärkelse han hade fått från bandyn. Årets spejare i NIF P19. Så otroligt hedrande och kul. Ingen stor samling i Brinells aula som det brukar vara men ändå lika hedersamt. Glad son o stolt mor! Han är så värd detta! Fina ord som skrevs i motiveringen.

Vi har tillbringat ett dygn i Stenungsund denna helg. Nu har vi äntligen fått se se Jonas dotter Mickans nya hus som de köpt. Fint hus. Havsutsikt. Väldigt vacker stad intill havet. Trevligt att träffa den lilla familjen. Elise är nu 8 månader o har hux flux från bebis blivit en människa! En riktigt go unge o hon kommer att få smeknamnet klockan. De lägger henne vid kl 19 varje kväll, sover hela natten, äter o sover en sväng igen. Idag var vi ute o gick. Hon höll låda hela den timmen med sina ljud.
Stort tack Miccan o Johan för goa o mysiga timmar!

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

Mystiska byggnader i skogen

Stambanan därute

Ett solsken kom o visade sin utmärkelse

Ned på golvet för att leka

Favoritmat på bästkusten

Promenad mot havet

Stenungsunds Spa är nu väldigt öde o tomt...

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards