Alla inlägg den 17 maj 2020

Av Sofia - 17 maj 2020 19:41

Idag har vi verkligen trotsat vädrets makter, hela dagen! En utedag och därmed har mycket blivit gjort.

Vi skulle hämta plattor på Byggmax men eftersom vi inte var helnöjda med den plattan vi såg där, slutade vår färd i Flisby. Lite dyrare men MYCKET snyggare. Gott! Sedan var det väl tur att ingen bil med färger i vitt, gult o blått kollade vikten. Vi kom hem, med sakta fart.

Sedan skulle vi vattra. Ett nytt ord och begrepp för mig men nu vet jag. Jämna till ytan och göra perfekt rakt med vattenpass. Det slutade med att Jonas gjorde den sysslan själv och det blev jämnt o fint. Första plattan är lagd och resultatet kommer att bli kanon. Under tiden klippte jag gräs i ömsom sol, ömsom hagel. Men!!! vi hade ju investerat i en robotgräskloppare? Jo, men den lille rackaren vill ju av någon anledning inte klippa sektion mitten av vår trädgård. Utredning pågår....

Å vi bänkade oss framför Eurovision från Holland igår och jag tyckte det var ett riktigt trevligt arrangemang. Att artisterna från respektive land fick visa sin sång (några sekunder) och sända oss sin hälsning. Bäst var inslagen med vinnande bidrag i lite ny tappning. Måns Zelmerlöw på gitarr från sitt hem i London, framföra Heroes. Jag fällde en tår när vårdpersonal visades i bild till texten: We are Heroes of our time, dancing with the daemons in our mind?. Vem kunde ana att den texten skulle vara klockren i Coronatider. Har en brorsdotter som jobbar och hjälper Coronapatienter på Ryhov. Du är en av alla hjältar, Ella!!

Ha en fortsatt go söndagskväll, ta hand om er!

Tunga plattor....

Vattring pågår

Första raden är lagd

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards