Alla inlägg den 8 september 2021

Av Sofia - 8 september 2021 18:50

Jag får täta rapporter från mor om dagarna. Pappa plockar lingon. Sedan plockar han mer (fler) lingon och därefter plockas det lite till. Hon skrev i nåt SMS - kan man grilla lingon?? Lingonsylt och lingondricka - så mycket mer kan man liksom inte göra. Kolasås med färska lingon är iofs gudomligt gott men det går ju inte åt så många. Har lite dåligt samvete när alla är ute o plockar men jag är så ytterst bortskämd med att FÅ sylt av mor. Den dagen kommer när jag får både plocka och sylta själv.

Jobbardagen har flutit på och jag är näst intill klar med delårsbokslutet. Sååå skönt! Bara några små detaljer kvar - eller rättare sagt besked om vissa delar ska vara med i rapporten. Startade dagen kl 06 när Jonas åkte. Njöt av spegelblank sjö.

Check på parabolflytt idag. Suveräna Sävsjö Digital utförde. När vi byggde till och om altanen var den utan överdrift i vägen. Det är inga vackra pjäser så därför blev jag lyrisk när han bytte ut den ljusfult grå till en mörkgrå plåtbalja som näst intill blev osynlig mot vår husvägg. Härligt!!!

Å check på fjärde sprutan TBE som de små odjuren fästingarna kan smitta oss med. Gott!

Jag loggade ut kl 15 o sprang en runda. Vände vid Grimstorps badplats. Det gick riktigt bra men det var lite väl långt. Jag gick de två sista km tillbaka. 12 km räcker för tant och jag är otroligt nöjd med att känna flow åtminstone 70 procent.

Ha en go kväll!!

Fina pappa med nyplockade lingon

Tidig morgon. Det här får jag vila ögon på under dagen. Snart ska vi tillbaka till arbetsplatsen- det blir en omställning.

Den försvinner ju ?nästan? ;)

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards