Alla inlägg den 19 september 2021

Av Sofia - 19 september 2021 13:58

En hektisk och rofylld helg på samma gång, har snart passerat. Inklusive social samvaro med barn och barnbarn.

Vi åkte mot Stenungsund igår kl 07. Lärde känna den nya bilen lite bättre. David skulle ha 20-årsfest och låna huset (och vi var såklart inte bjudna). Vi funderade på vad vi skulle hitta på. Vi bokade ett dagspa på Stenungsbaden inkl en helkroppsmassage. Parkerade hos Miccan och Johan och gick de 2,5 km till spaet. Massagen var otroligt välbehövlig och efterlängtad. Varför unnar jag mig inte det oftare? Musklerna i mina spända axlar och skuldror fick nytt liv. Några goa timmar följde med varma bad och bastu och god sallad. Vi tog även ett dopp i havet och det var såklart riktigt kallt. Gott att krypa in i bastuflotten efteråt.

Eftermiddagen tillbringade vi hos Miccan, Johan o Elise. Sov lite oroligt inatt. Det är inte helt enkelt när man är lite ängsligt lagd, att vara hemifrån och det ska vara många ungdomar på plats i huset. Kommer det objudna? Går nåt sönder? Men det verkar ha gått helt ok och vi får hoppas att grannarna fortsatt ler när de ser oss. David hade lagt lappar i brevlådan till de närmsta grannarna för det kan ju vara bra med en förvarning om nattliv.

På hemvägen i morse tog vi oss ut till havet strax utanför Göteborg och kollade in det nya hus som Erik och Melinda bygger. Fantastiskt läge och en riktigt riktigt snygg kåk. Fasaden i grafitgrå skiffer - så vackert. Det ska bli så kul att de får en egen fast punkt i Sverige när de kommer hem.

Å så ett fikabesök hos Johanna, Oliver och katterna i Borås. Mysigt!!!!

Nu ska vi hem o nyttja vår demokratiska rättighet och skyldighet att rösta. I kyrkovalet. Jag röstar naturligtvis på min bror Pelle Wetterholm som står på en opolitisk lista. En klok man. En öppen kyrka för alla!

Därefter ska vi förhoppningsvis hem o ta det lugnt och hoppas på att huset är välstädat.

Ha en fortsatt fin söndag!!

Freja i Borås provar stassen Halloween

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards