Alla inlägg den 12 september 2021

Av Sofia - 12 september 2021 14:54

Kalas för Stella igår. Härlig kväll och alltid kul att få ställa till med fest nu när man får träffas igen. Alla kunde tyvärr inte komma och originaldatumet blev ju framflyttat två veckor på grund av min tjuriga förkylning. Men de som kom fick desto mer mat, ha ha o de som inte kom får skylla sig själv för det var gott! Att grilla kyckling - det kan bli torrt men det blev saftigt. Å egen pesto (i varje fall egen vitlök och basilika). Älskar det. Mamma hade med sig tårta och som vanligt var den såååå god. Stella fick fina paket och var nöjd så nöjd.

En fantastiskt trevlig kväll även om jag var lite trött. Det är så härligt att få samlas, o när Johanna och Henry kommer hem - det kan aldrig bli för ofta. När de åkte idag - det känns som ett stort hål i mig. Är det bara jag som känner så, tänker jag ibland. Tur att man har två kidz kvar hemma. Hur blir jag sedan?..

Sprang med mina nya löparskor idag. Frida Karlsson gör reklam eller har samarbete med Adidas och eftersom jag avverkat ett par Hoka som jag tyckte tog slut för tidigt, varför inte. Å vem vill inte bli lika snabb som henne. Nu kommer jag aldrig att bli det iofs men så sköna de var. Det var studs i dessa sulor och otroligt snygga även om det är mindre viktigt.

Man hör ibland att man ska tänka igenom dagen och tänka på alltsom blivit gjort istället för tvärtom. Å jag sammanfattar veckan med heltidsjobb med råge, ett delårsbokslut klart, sprungit drygt fyra mil och ett släktkalas och umgås med barnen - känns bra att tänka så istället för att ha en gnagande känsla av allt som inte utfördes.

Ha en fortsatt go söndag!!

17-åringen

Morfar frågade om Stella tyckte det var lätt att öppna paket med dessa naglar?

Snabba, snygga

De jobbade på bra ochvjag oxå ; )

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards