Alla inlägg den 28 september 2021

Av Sofia - 28 september 2021 17:34

?..idag är det min äldste storebrors födelsedag. Å inte vilken födelsedag som helst utan den sextionde i ordningen. Wow! 60 kloka år! Jag är och har alltid varit en stolt lillasyster tillika en stor beundrare. Det skiljer några år på oss, 9 st för att vara exakt. När jag var liten såg jag inte så mycket av dig. Jag var bara sju när du flyttade hemifrån och började lantbruksgymnasium på Segerstad. Då kom du bara hem på helgerna såvida det inte var helgjobb där.

Du jobbade på gård i Norge som 18-åring, jobbade på gård i Kanada ett år - modig och inte rädd. Pluggade till lantmästare på Alnarp innpgea år. Det verkar som du alltid har trivts, var du än har befunnit dig och aldrig klagar du på nåt även om jag VET att du oftast har alldeles för mycket att göra, politik och mängder med möten, svåra beslut som ska tas och jobbet forsätter på gården med kor, skörd och traktorkörning.

Din glada inställning till livet och ditt fokus att se problem som möjligheter smittar av sig. När jag ibland känner mig helt slut på energi brukar jag tänka på dig. Att du orkar - alltid med ett leende på läpparna är en gåta!

Finns det några nackdelar då?. Ditt lokalsinne är lika med noll, du skulle kunna köra vilse i din egen ficka. Sen är det lite tråkigt att du inte anammat sociala medier. Men inget är ju som bekant för sent?

Stort stort grattis älskade bror Anders på din dag!!!

Förutom kort, SMS o ett kort telefonsamtal mellan dina dagens möte grattade jag dig på Instagram o Facebook i dag. Det såg ju inte du! Där grattade MÅNGA dig! Allt lovar jag att framföra så fort vi ses!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards