Alla inlägg den 4 maj 2022

Av Sofia - 4 maj 2022 14:49

På väg hem från Sveriges bästsida eller framsida och tillbaka till Höglandets mittpunkt. Full av inspiration, intryck och klokskap. Eller rättare sagt så full av föreläsningar så jag hade mentalt sett inte fått plats med en till.

Tre dagar på Kvalitetsmässan i Göteborg. Å det var verkligen kvalitet på hela arrangemanget. Tre föreläsningar satte sig lite djupare. ÖB Micael Bydén samtalade med Per Starke om Dag Hammarskjölds ledarskap och vad vi kan lära av honom. Otroligt spännande hur Dag skapade relationer i FN. Just nu är det poppis med tillitsbaserad styrmodell inom kommuner och regioner och många seminarier handlade om för och emot, risker och fördelar. Micael Bydén berättade om sitt ledarskap. ?Man ger mycket tydliga ramar med fullt ansvar och som chef ska du sedan backa, inte peta i detaljer men samtidigt vara engagerad och fråga hur det går?. Så enkelt. Hur svårt kan det vara?

Lyssnade på ett seminarium om hemmasittare och vad skolan gör och inte gör. Många minnen och många tårar under den timmen. Å jag älskar dig Henry!! Så innerligt!

I morse var det en höjdpunkt att få lyssna till Tareq Taylor. Han är ett energiknippe och verkar vara världens snällaste. Härlig stund! Förundrad över hur bra allt kan bli till slut.

Det har varit superhärligt att åka iväg tillsammans med kollegor och få göra nåt ihop. Pandemin har satt stopp för allt. Gårdagen avslutades på bästa sätt. Vår från början restaurangbokning blev knas så jag rekommenderade Nonna. Ett italiensk ställe där Jonas och jag varit många gånger med Jonas dotter. Fantastisk mat och underbar miljö. Alla var lyriska, över både mat och plats. Å mätta blev vi!

Nu är det ekonomisk uppföljning april som gäller och jag önskade att veckan hade haft några fler dagar. Nackdelen när man åker bort.

Härlig kväll på Nonna

Å härlig mat

Gårdagsbild framåt kvällen. Allt är förlåtet Hypergene! Vi fick bubbel! Fotnot: Hypergene - ett informationssystem som kopplar ihop andra system, t ex ekonomi och personal.

Idag vid ett tillfälle testade jag en massagestol. Sååååå skönt!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards