Alla inlägg den 8 maj 2022

Av Sofia - 8 maj 2022 19:54

När veckorna är fulla blir helgerna ett andningshål men inte för den skull sysslolösa. Man har delmål eller tänkta uppgifter och även denna dag kom jag i mål. Nästan alla punkter - check.

Vi startade med frukost i växthuset. Premiär för året. Så otroligt mysigt. När växterna är utflyttade är det extra mycket njuta, förstås. Efter frukost kom jag på att akustiken var toppen inne i växthuset. Därav öva, öva, öva rösten inför torsdagens begravning. Jag hoppas innerligt att det går bra och att jag kan tänka lite bort sorgen och förlusten över morbror Gösta, i sångstunden.

Hade tänkt att springa men helt plötsligt öppnade sig himlen. Välbehövligt förvisso men eftersom vädret skulle klarna till eftermiddagen blev det istället städa hus. Kan behövas ibland. Medan Jonas snickrade på altanen för snart kommande fönster åt skogen till, gjorde jag fint inomhus.

Löparturen var underbar. Sol och lagom med värme. Övningskörde med Stella. Det gick bra. Hon är duktig och jag kan lämna mer och mer av ångesten hemma. Tänk om man kunde slänga den i sopsäcken helt och hållet. Jag litar inte på medtrafikanter helt enkelt. Jag ser så många idioter i trafiken så det är väl inte så konstigt.

Under hela dagen har jag njutit. Av all grönska. Det är så sagolikt vackert och det går så fort. Alldeles för fort.

Ha en härlig söndagskväll! Vi ska kolla partiledardebatt till rester av gårdagen taco. Det blir en höjdare.

Frukost i det gröna

Paparazzi-kort taget av Jonas medan jag övar

En ljuvlig egenodlad tulpan

Kvällens sol över sjön och runtomkring skir grönska

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards