Alla inlägg den 27 maj 2022

Av Sofia - 27 maj 2022 19:43

Marknad i Nässjö idag. Vårmarknad och kampanj i centerpartiets tjänst. Stånden var nog färre än vanligt. Kanske på grund av vädret. När Jonas skjutsade mig till stan kl 09 och regnet ööööste ned tänkte jag i mitt stilla sinne. Inte en kotte vill komma och prata politik idag. Möjligen att man köper blommor och godis för att det är billigt och gott men man flanerar inte mer än nödvändigt. Men ack så fel man kan ha. Det höjnade på och förutom blåst och kall temperaturen så höll sig regnet hyfsat borta, bitvis. Jag hade mer kläder på mig idag än på nyårsaftons promenad och det säger en del.

Gott om folk och jag som inte direkt älskar att gå fram till okänt folk och pracka på dem en broschyr med budskap kan konstatera att ballonger till barnen går bättre. Nästan alla barn vill ha en fin grön ballong och samtidigt kan man lite fint lämna en folder till föräldern eller morfar, farmor.

Många intressanta diskussioner fördes och jag känner hur viktigt det är att synas. Många partier var representerade och vid hård vind flög både foldrar och ballonger vidare i luften. Gratis reklam!

Jonas kom och besökte oss efter tre timmar fick jag fritt och vi kunde köpa stundentpresenter och blommor till vår trädgård och altan. Check på den.

En go fika med vännen Tina i eftermiddags - härliga timmar och sedan blev det ogräsrensning. Cirkulärt arbete. Varje år - om och om igen. Men jag tror att det minskar för varje år. Nu är det snyggt! Typ överallt. Det är dock inte för evigt. Det kommer nytt, det kommer nytt. Cirkulärt arbete!

Ha en go kväll!!

Många stjärnor på plats. Riksdagskandidaterna Anders och Beata, regionrådet Per och valsamordnare Hans.

Ett grönt gäng

Hans rattar den fina bussen

Min stöttning och stöd i valkampanjen och han köper exakt de blommor jag vill ha och när till bilen.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards